MET LIEFDE EN ZORG KUNNEN WIJ PAARDEN EEN FOREVER HOME BIEDEN

“Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.”

Hearts for Horses Ebook

JE ONTVANGT EEN NEDERLANDS EN EEN ENGELS EBOOK

SCHRIJF JE HIER IN EN ONTVANG ONS GRATIS HEARTS FOR HORSES WORLDFAMILY EBOOK

WELKOM, bedankt voor het bezoeken van Hearts for the Horses Foundation. 

Angelique Beauvence is een oprichter van de Stichting en Trainer en verzorger voor paarden.

Ze gelooft dat elk leven ertoe doet. Paarden worden niet geboren om ons te dienen. Ze zijn geboren om het recht te hebben om te leven. Helaas zijn er mensen die niet de verantwoording nemen voor hun dieren. Veel paarden lijden omdat ze te lang in kleine stallen worden opgesloten of geen kans krijgen om in een ​​kuddefamilie te leven. Hearts for Horses heeft oude paarden hun Forever Home gegeven. Deze site wil niet al het verdriet, de koude winters, het worstelen, de tranen en het verdriet dat ermee gepaard gaat benadrukken. We willen de vreugde overbrengen die paarden ervaren als ze in kudde verband kunnen opgroeien zonder dwang of opsluiting.

WAT WIJ DOEN

Wij helpen paarden met een slecht verleden, oude en afgedankte paarden en zeer gevoelige paarden om ze een Forever Home te geven..

We maken Ebooken om voorlichting te geven hoe je de paardentaal beter begrijpt en je beter met je paard kan omgaan. middels Ebooken kennis aanbieden om met een open hart te luisteren.

Met jouw Support en bijdrage kunnen wij een verschil maken

ONZE PASSIE

Paarden met een traumatisch verleden hebben onze hulp nodig. Het is erg belangrijk dat zij een Forever home hebben en niet meer van eigenaren wisselen. Ze hebben heel veel meegemaakt en ze verdienen net zoals wij ons zelf en kinderen een goed en veilig thuis gunnen.

Ook paarden zijn echte familie dieren en ze hechten heel erg aan elkaar. Daarom is een Forever Home waar ze vriendschappen kunnen maken, en een familie kudde kunnen vormen met andere paarden zo belangrijk.

Met jouw Support en bijdrage kunnen wij een verschil maken.

MET JOUW SUPPORT

Kunnen wij meer doen. We kunnen eten kopen, dierenarts kosten betalen, afrasteringen maken, onderhoudswerkzaamheden, Landwerk, hooi oogsten, verzorging, ontwormen, reparaties aan de stallen etc.

We kunnen meer informatieve boeken schrijven door onze jarenlange ervaring met paarden. Hoe paarden ons leren om met een open hart te luisteren en met meer compassie te leven .

 

Met jouw Support en bijdrage kunnen wij een verschil maken.

Schrijf je hier in voor het gratis Heart for Horses World Family EBook

WORLD FAMILY HEARTS FOR HORSES

THANK YOU, FOR YOUR HEART FOR A HORSE!

MET JOUW SUPPORT EN BIJDRAGE KUNNEN WIJ EEN VERSCHIL MAKEN VOOR DE PAARDEN

 

 

WITH YOUR SUPPORT & HELP WE CAN MAKE A DIFFERENCE

Dit is Nungka. Dankzij de oprichter en starter van de paarden stichting Angelique Beauvence ,de sponsor van al deze paarden , kon Nungka bij haar beste vriendin, Choyotha blijven. Ze werden beiden 32 en stierf een natuurlijke dood in de armen van haar verzorger Angelique Beauvence, omringd door alle andere paarden. Met uw hulp kunnen we zoveel meer doen om deze prachtige dieren te helpen die ons de betekenis van compassie en liefde tonen

De Oprichter van de Stichting

Hearts For Horses

Met uw steun kunnen we het verschil maken voor deze paarden in nood.

Mijn doelstelling is om deze paarden een  FOREVER Home te bieden. Deze paarden die niet meer herplaatsbaar zijn.  Omdat ze al zoveel hebben meegemaakt. Vertrouwen krijgen in de mens is voor deze paarden (en alle) een vereiste. DE doelstelling is om deze paarden niet op te sluiten in boxen, daar kunnen ze juist niet tegen. Maar om hun weer de oer instincten van het leven in een familie kudde te laten ervaren. Hierdoor leren de paarden weer vertrouwen te krijgen en knappen ze zienderogen op. Hiervoor hebben wij veel land nodig en inloopstallen om ze zelf de keuze te geven waar ze willen zijn. De oude paarden worden begeleid en krijgen apart te eten, omdat ze beschermd dienen te worden voor te veel kudde gedrag tijdens het eten. Dit alles in harmonie en respect voor de rangorde in de kudde en het oude paard. 

Er is veel werk en toewijding nodig om een stichting voor paarden te runnen. Vooral tijdens de strenge winter maanden. 

Je bent van harte welkom om het werk voor de paarden te steunen en lid te worden van Heart for Horses!

Angelique Beauvence begon zelf oude en verlaten paarden te helpen om ze een Forever home te geven. Meer en meer paarden hadden  hulp nodig. Maar met support kan ze meer doen en de paarden hun Forever Home te geven. Het was tijd om de stichting te starten. Angelique is de oprichter en ambassadeur van de Horse Foundation.

https://angeliquebeauvence.com/

BOOKS

Paarden zijn geweldige genezers. Ze kunnen zeer gevoelige kinderen en volwassenen helpen om met een open hart te leren luisteren.n. Als we compassie voelen, kunnen we liefde voelen. Paarden zijn erg eerlijk in hun kudde taal. Gevoelige kinderen kunnen hun helende energie voelen. Dit geeft een gevoel van veiligheid en vertrouwen.  

Meld U aan als Hearts for Horses vriend.

Elke maand ontvangt u een e-boek met inzichten van de paardenwijsheid.

 

WIL JE OOK EEN HEARTS FOR HORSE FRIEND WORDEN. HIER KUN JE DE ANGE BEAU SONGS KOPEN EN GELIJK DOWNLOADEN

Angelique Beauvence
Het nummer Stormy is opgedragen aan Stormy. Een ex-racepaard. Met 4 jaar WAS  hij gebroken van zijn wedstrijd races, ze begonnen met hem op 2-jarige leeftijd. Angelique vond hem en zij waren soulmates voor 18 jaar. Vanwege Stormy wilde Angelique meer doen voor paarden in nood. Stormy was de vredesmaker voor alle paarden die in de stichting kwamen om ze een Forever Home te geven. Hij is onlangs overleden van ouderdom, maar zijn geest leeft voort. Angelique beloofde hem om voor alle paarden van de stichting te zorgen. Je kunt hun werk ondersteunen door dit speciale magische liedje te kopen. Angelique nam het nummer een moment na het overlijden van Stormy op. Met zijn geest in gedachten gaf ze hem zijn altijd lied in haar HART. STORMY

“In the arms of an angel, Angelique Beauvence”

Voor EURO 25.00 PER JAAR

Elke maand ontvang je een bijzonder Ebook Wijsheid van de Paarden

Ja!!  Ik wordt een Hearts for Horses vriend en wil graag dit boek ontvangen!

VOLUNTEER WITH HEARTS FOR HORSES FOUNDATION

Wil je vrijwilligerswerk doen, maar niet met de paarden werken? We hebben veel commissies om te helpen met fondsenwerving, evenementen, marketing, gemeenschapsbereik en administratieve taken. Oriëntatie is vereist.

Wil je wel met de paarden werken . Ben je een lief, zachtaardig persoon met een groot hart voor paarden en dieren

Welkom om ons te contacten!

HEARTS FOR HORSES FOUNDATION

FOUNDATION: REGISTERED AT THE KAMER VAN KOOPHANDEL THE NETHERLANDS
KVK NUMBER: 62490044
LINKS:
http://angeliquebeauvence.com/

Please enter your name.
Please enter a message.