10 inzichten tot authentiek leiderschap

De taal van SHAMAN HORSE leren begrijpen en je angsten overwinnen

Path of Shaman Horse

Geweldig dat je hier bent!

Shaman Horse verschijnt als jij er klaar voor bent.

Diep van binnen binnen voel jij dat de paarden je iets te vertellen hebben. Deze krachtige magische wezens helpen jou om in jouw kracht te gaan staan en je angsten te overwinnen. Oeroude kennis om jou te begeleiden naar de authentieke leider in jezelf.

Ontvang jouw gratis High level Ebook 10 inzichten tot authentiek leiderschap.

Ervaringen van andere mooie mensen

Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen om het online programma van The path of Shaman horse te volgen. Ik had nooit gedacht dat het me zo zou helpen om in mijn kracht te gaan staan. Ik heb zelf geen paard, maar voelde me altijd aangetrokken tot deze fascinerende wezens. Nu kon ik rustig al deze inzichten ervaren zonder dat ik gelijk met een paard in aanraking kwam. Het heeft me geholpen om krachtiger leiding te kunnen geven aan mezelf en aan anderen. Yes, I'm happy! Dank je Angie voor deze bijzondere begeleiding

Rosa, Health Coach

 

Wauw, dit had ik nodig. Ik ben zo veel rustiger geworden en begrijp nu zoveel beter de taal van mijn paard. Maar ook begrijp ik mijn eigen gedrag beter en het effect van mijn energie gericht naar anderen. Ik kan deze kennis nu nog beter doorgeven aan mijn klanten.  Er is nu harmonie en geen strijd. The path of Shaman Horse is helder en eerlijk.  

Share the love!

Nathalie, Mindfullness Trainer

 

Een echte aanrader, ook als je geen paard hebt. Het heeft mijn coaching en het werken met mijn klanten echt versterkt. Wat een geweldige inzichten. Ook de kracht van ademhalingstechnieken ontdekken. En natuurlijk deze oeroude paarden shaman kennis wijsheid integreren in mijn hart en ziel. Dank je Angie voor de path of Shaman Horse

Cora, hart & soul marketing

 

Shaman Horse
www.heartsforhorses.nl 

 

error

Enjoy HEARTS FOR HORSES Sanctuary? Please spread the word :)